Torpedo clubreis 2003: info


Om de 2 jaar organiseert Torpedo een grote clubreis. De laatste keren stonden l'Estartit (2001) en Aqaba (1999) op het programma. Voor 2003 waren we initieel gestart van enkele mogelijke voorstellen, en na een stemming en evaluatie is Sharm el Sheikh (soms ook geschreven als Sharm ash Shaykh) finaal weerhouden als bestemming voor de Clubreis2003. Hieronder vind je wat onze feestleider/organisator Karel Appermans voor ons in petto heeft.
[volledige brochure]

Waar? We trekken naar het prachtige Sharm el Sheikh (Sharm ash Shaykh), in het zuiden van het Sinaï schiereiland in Egypte aan de Rode Zee, dichtbij het wondermooie onderwater natuurreservaat Ras Mohammed. Dit biedt de mogelijkheid om ook aan een grotere groep duikers fantastisch mooie duiken te bieden.

Prijs? Dit alles wordt aangeboden voor een democratische prijs die in principe voor een zeer breed publiek nog haalbaar is. Voor ruwweg 775EURO hebben we de vlucht H/T, hotel in volpension (=half pension in het hotel + middageten op de duikboot), en een duikpakket van 10 duiken.

Wanneer? We vertrekken op zondag 14 september en komen terug op zondag 21 september.

Op deze page houden we jullie op de hoogte van de meest recente informatie, dus kom maar eens regelmatig langs en doe dan voor alle zekerheid een Refresh/Reload van de page...


Luc Dupas Last update: Aug 24 12:20