torpedo Multifunctionele kofferbakverhoger


Tja, niet iedereen heeft er bij de aanschaf van een wagen niet aan gedacht, of mogelijks niet de keuze gehad, om een model te kiezen met een superhandige vlakke laadvloer achteraan, waar men netjes het setje kan optuigen en dan in de koffer voor het setje gaan zitten en omgorden en klaar is kees.
Veel auto's, en zeker die met een klassieke koffer, hebben achteraan een voor een duiker rotvervelende opstaande rand van grootteorde een 15-20cm, en dat is echt niet handig om het setje vlot aan/uit te doen, en dan probeert men dikwijls het setje te laten balanceren op de opstaande rand en met een halve acrobatie toch het setje aan/uit te doen, enz.

Gelukkig is er voor alles een oplossing, en die hoeft zelfs niet eens duur te zijn... de multifunctionele kofferbakverhoger...
Wat heeft men daar voor nodig? Een halve-hoogte klassieke Curver-box (of vergelijkbaar), een stuk watervaste betonplex (liefst met anti-slip zodat de fles/setje niet wegglijdt) als deksel/steunplaat, en een paar betonplex latjes om onder het deksel te vijzen om ervoor te zorgen dat het deksel netjes op zijn plaats blijft. En die combinatie heeft dan een ideale hoogte om bij heel veel auto's geen last meer te hebben van die opstaande rand, met als extra voordeel dat men de ruimte in die box kan benutten om daar allerlei duikspullen in op te bergen zoals vb. ontspanners en ander materiaal.


© Luc Dupas Last update: 2020-02-23 14:15